За нас

TSVETY-ALEX LTD е надежден партньор при покупка, продажба или наем на недвижим имот!

Компанията ни предлага посреднически услуги при сделки с недвижими имоти, както и отдава под наем собствени ваканционни имоти.

При нас ще намерите персоналното отношение и истинска грижа за клиента, които са така рядко срещани в днешния забързан свят.
Ние имаме 20 г. опит в търговското представителство и залагаме на умението ни да водим преговори за постигане на най–добри резултати, удовлетворяващи максимално клиента ни.
Ще се погрижим за вашия интерес и нуждите Ви така, че да преминете възможно най–неусетно през този сериозен и важен процес по закупуването, продажбата или наемането на възможно най-добрия имот.

Доверете ни се и ще се радваме заедно на едни добри и желани резултати!

При нас ще получите адекватна юридическа подкрепа във вашето начинание, ще ви дадем спокойствие и сигурност!

Цветелина Александрова

Търговски посредник

През последните 20 години Цветелина Александрова натрупа опит и умения при представителството на водещи търговски компании, както и в сключването на сделки с недвижими имоти. Качествата, на които залага в своята работа, са постоянство, доверие, коректност, отдаденост, лоялност, персонално отношение и вяра в успеха!

Днес Цветелина е готова да застане до своите клиенти и да се погрижи за техния интерес, свързан с недвижим имот, мобилизирайки всичко усвоено до тук.

  • Ще Ви консултира да изберете най–подходящия за вашите нужди, вкус и възможности имот с най-точно съотношение на цена–качество!
  • Ще Ви помогне да продадете най–изгодно собствения си имот, като представи по най–добрия начин всичките му достойнства!
  • Ще Ви съдейства за намирането на наемния имот, който най–пълно да отговаря всичките ви критерии за удобство и разположение!
  • Ще се постарае да Ви осигури най–комфортната и спокойна ваканция на морския бряг!

Желаният резултат е винаги налице!

adv. Dilova

Моника Дилова-Димитрова

Адвокат

За правната сигурност на сделките, извършвани от клиентите на компанията ни, се грижи адвокат Моника Дилова-Димитрова. Документите за всеки имот се преглеждат от адв. Дилова, преди имотът да бъде предложен на наш клиент.

Адвокат Дилова е правоспособен юрист с опит при извършване на сделки с недвижими имоти, изготвяне на предварителни договори и нотариални актове, проучване на история на имоти, както и дела свързани с недвижими имоти. Натрупаният опит в работа в нотариална кантора с изключително добра репутация е гаранция за прецизност, сигурност и бързина при обработката на документите. В момента адвокат Дилова има собствена практика, като консултира клиенти по всякакви въпроси, свързани с недвижимите имоти, като наред с това представлява и клиенти пред съда по дела.

Адвокатската услуга е включена в цената, която нашите клиенти заплащат за посредничество при сключване на сделката.

Повече информация за необходимостта от адвокатска консултация при покупка или продажба на недвижим имот можете да намерите тук.